YALOVA / MERKEZ - Yalova Güzel Sanatlar Lisesi

"Resimlerle Şifa" Projemiz Ulusal ve Yerel Basında

“Resimlerle Şifa” Projemiz TRT Haber’de...

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencilerimiz Gülefşan An, Ebrar Üzülmez, Nurten Yazıcı, Maryamkhon Nabieva, Elif Kılıçarslan ve Edanur Çamur; Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esma Özgür rehberliğinde, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, hasta ve hasta yakınlarının morallerinin yükselmesi için hastane iç mekân duvarlarına resim yapıyor. “Resimlerle Şifa” isimli proje sayesindeöğrencilerimiz hem ilimiz insanlarına destek olmakta hem de okulda öğrendiklerini okul dışında da uygulama fırsatı bulabilmektedir. Projemiz yeni resimlerle devam edecektir. Desteklerinden dolayı Yalova İl Millî Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe’ye, İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray’a, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç’e, TRT/Anadolu Ajansı Yalova İl Temsilcisi Cem Mete Okur’a, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ertunç Altuntaş’a, Hastane Müdürü Hilmi Sezer’e, Süpervizör Mustafa Kaba’ ya, Hayata Renk Ver Derneği’ne, öğretmen, öğrenci, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Not: Çocuk bölümünde yapılan resimler; “Hayata Renk Ver” derneği tarafından yapılmıştır.

#meb #meslekiteknikeğitimgenelmüdürlüğü #yalovamem #yalovaguzelsanatlarlisesi

TRT Haber